Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play
Euroloan remonttilaina

Hae jopa 10 000 € remonttilainaa

1. Valitse haluamasi summa
Kuukausierä / kk
Kokonaiskustannus
Esimerkki lainakustannuksista tyypilliselle 1 500 €:n luotolle: vuosikorko 14,9 %, nimelliskorko 8 %. Lainan takaisinmaksuaika on minimissään 3 kk ja maksimissaan 36 kk, lainasummasta riippuen. Todellinen vuosikorko on minimissään 4,9 % ja maksimissaan 50 %. Arvot ovat viitteellisiä. Luoton korko ja muut ehdot tarkennetaan henkilökohtaisessa luottopäätöksessä. Mahdolliset valitsemasi lisäpalvelut vaikuttavat lainan kokonaishintaan. Yleinen hinnasto
1.
Täytä hakemus
2.
Saat lainapäätöksen heti
3.
Rahat ovat heti käytettävissäsi
Euroloan remonttilaina

Remonttilaina ilman vakuuksia

Euroloanin remonttilainalla teet kätevästi isommat ja pienemmät kunnostukset ja korjaustyöt.

Asut sitten omakotitalossa, rivitalossa tai kerrostalossa, tasaisin väliajoin iskee tunne, että olisi mukava laittaa kotia uusiksi. Pieni pintaremontti on edullinen tapa saada koti uuteen uskoon.

Pienet pintaremontit pitävät sisällään yleensä seinien maalausta ja listojen sekä ovien vaihtoa. Pieni pintaremontti hoituu yleensä pienemmällä rahalla.

Jos remonttisuunnitelmasi ovatkin suuremmat ja haluat uudistaa keittiön tai kylpyhuoneen, saat siihenkin apua Euroloanilta. Meiltä voit saada jopa 10 000 € remonttilainaa. Sillä teet isompiakin remonttihankkeita.

Hakemus on helppo ja nopea – saat lainapäätöksen heti!

Hae edullista lainaa remonttiin

Hae edullista lainaa remonttiin

Kun olet päättänyt remonttikohteet, yleensä seuraava askel on pitkät lainaneuvottelut pankkien ja muiden remonttilainan tarjoajien kanssa.

Joissain tapauksissa luottopäätöksen saamiseen saattaa mennä jopa viikkoja. Se tietenkin hidastaa remontin valmistumista.

Sen takia haluamme tarjota nopean ja vaivattoman vaihtoehdon: Euroloanin remonttilainan.

Kun olet päättänyt remontoinnin kohteet, tule osoitteeseen euroloan.fi ja hae nopeaa remonttilainaa.

Me Euroloanilla uskomme, että remonttilainan hakemisen tulisi olla helppoa ja vaivatonta. Siitä syystä saat meiltä luottopäätöksen ennenkuulumattoman nopeasti ja voit nostaa rahat heti tilillesi.

Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, voit tarttua pensselin varteen jopa samana päivänä!

Euroloan on luotettava vaihtoehto

Tarjoamme edullista remonttilainaa kohtuullisella korolla ja hyvillä ehdoilla. Lainan hakeminen on ilmaista, emmekä peri kiinteää kuukausimaksua. Maksat vain siitä lainasta, joka sinulla on käytössäsi.

Euroloan on luotettava kumppani rahoitusasioissa. Meillä on Aluehallintaviraston virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja ja noudatamme toiminnassamme Suomen lakia.  Lisäksi kaikki palvelumme toimivat suojatussa verkko- ja mobiiliympäristössä. Tutustu siis nyt tarjoamiimme lainoihin ja täytä nopea hakemus!

ASIAKASPALVELU 24 h/vrk
010 2171 011
(0,08 €/puh + 0,17 €/min)