Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play
Euroloan autolaina

Tarvitsetko lainaa autoon?

1. Valitse haluamasi summa
Kuukausierä / kk
Kokonaiskustannus
Esimerkki lainakustannuksista tyypilliselle 1 500 €:n luotolle: vuosikorko 14,9 %, nimelliskorko 8 %. Lainan takaisinmaksuaika on minimissään 3 kk ja maksimissaan 36 kk, lainasummasta riippuen. Todellinen vuosikorko on minimissään 4,9 % ja maksimissaan 50 %. Arvot ovat viitteellisiä. Luoton korko ja muut ehdot tarkennetaan henkilökohtaisessa luottopäätöksessä. Mahdolliset valitsemasi lisäpalvelut vaikuttavat lainan kokonaishintaan. Yleinen hinnasto
1.
Täytä hakemus
2.
Saat lainapäätöksen heti
3.
Rahat ovat heti käytettävissäsi
Euroloan autolaina

Autolaina ilman vakuuksia

Oletko kaavaillut auton hankintaa tai vaatiiko nykyinen huoltoa? Tai tarvitsetko käyttövaraa autonosiin? Kotimaiselta Euroloanilta voit hakea edullista autolainaa kohtuullisella korolla.


Hakemus on nopea täyttää ja saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Sinun ei tarvitse toimittaa meille mitään liitteitä. Lisäksi laina on täysin vakuudeton: et tarvitse takaajia tai vakuuksia.


Muihin lainantarjoajiin verrattuna Euroloanin autolaina on erittäin joustava ja edullinen vaihtoehto. Perinteisten pankkien autolainat eivät välttämättä ole vakuudettomia, eikä niitä aina myönnetä käytettyyn autoon. Myöskin kulutusluoton hakeminen auton korjausta varten voi pahimmillaan olla pitkä ja epävarma prosessi. Monet vakuudettomien lainojen tarjoajat taas veloittavat asiakkailtaan kohtuuttomia korkoja ja käsittelykuluja.


Euroloanilla et maksa hakemuksesta tai luottopäätöksestä. Emme peri avausmaksua, ja maksat vasta nostamastasi lainasta. Jokainen asiakas saa oman, henkilökohtaisen luottopäätöksen ja yksilöllisen koron – automatisoitujen prosessiemme ansiosta tämä hoituu parissa minuutissa. Voit tehdä rauhassa hakemuksen ja tarkastella omia lainatietojasi ennen lainan nostamista. Autolainan hakeminen ei siis velvoita lainan käyttöön eikä hakuprosessista tule sinulle mitään kuluja.

Hae autolainaa

Hae lainaa autoon tai korjauskuluihin

Voit hakea Euroloanilta lainaa autoon tai korjauskuluihin ympäri vuorokauden. Lisäksi asiakaspalvelumme on apunasi 24/7. Emme koskaan kysy lainan käyttötarkoitusta, eli voit käyttää rahat tilanteen mukaan ja niin kuin parhaaksi katsot.


Voit nostaa koko lainasumman heti tai avata lainatilin vararahastoksi, josta otat rahaa käyttöön sitä mukaa kun teet autoon liittyviä hankintoja.


Pankin kanssa asioidessa luottopäätöksen saamiseen saattaa mennä jopa useita vuorokausia. Meillä näin ei käy koskaan: Euroloanin autolaina on nopea ja vaivaton hakea, ja saat luottopäätöksen saman tien, kun olet täyttänyt lainahakemuksen. Sinun ei tarvitse käydä pitkällisiä neuvotteluita hattu kourassa tai selitellä, miten tarpeellinen mikäkin autonosa on.


Voit käyttää Euroloanin autolainaa esim. seuraavasti:

  • erilaisiin varaosiin
  • korjauskuluihin
  • uusiin talvi- tai kesärenkaisiin
  • auton tuunaukseen
  • käytettyyn pikkuautoon

Me Euroloanilla uskomme, että autolainan hakemisen tulee olla helppoa ja vaivatonta. Siksi lainaprosessi on meillä markkinoiden sujuvin. Täytä nyt hakemus ja tee tarvitsemasi hankinnat jo tänään!

Autolainan hinta

Lainasta on turha maksaa liikaa. Euroloanin autolaina on edullinen vaihtoehto.

Euroloanin autoluoton hinta
Todellinen vuosikorko keskimäärin: 14,90 % *
Avausmaksu: 0 €
Kiinteä kuukausimaksu: 0 €

Maksat ainoastaan nostamastasi lainasta sekä tilinhoitomaksua lainakuukausilta.

Tutustu halutessasi yleiseen hinnastoon.


*Todellinen vuosikorko tyypilliselle 1 500 €:n luotolle on 14,9 %, nimelliskorko 8 %. Lyhennyserien määrä on lainasummasta riippuen 3–36 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko on aina 4,9 %–50 %. Arvot ovat viitteellisiä. Luottosi korko ja muut ehdot tarkennetaan henkilökohtaisessa luottopäätöksessä. Mahdolliset valitsemasi lisäpalvelut vaikuttavat lainan kokonaishintaan. Yleinen hinnasto

Euroloan on luotettava vaihtoehto

Tarjoamme edullista autolainaa kohtuullisella korolla. Lainan hakeminen on ilmaista, emmekä peri kiinteää kuukausimaksua. Maksat vain siitä lainasta, joka sinulla on käytössäsi.

Euroloan on luotettava kumppani rahoitusasioissa. Meillä on Aluehallintoviraston virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja ja noudatamme toiminnassamme Suomen lakia ja kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä.

Lisäksi kaikki palvelumme toimivat suojatussa verkko- ja mobiiliympäristössä.

ASIAKASPALVELU 24 h/vrk
010 2171 011
(0,08 €/puh + 0,17 €/min)