Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play
Mies ja koira
Kaunis nainen

Euroloan on turvallinen valinta

Euroloan – luotettava lainayritys

Meidän mielestämme jokaisen yrityksen tulee kantaa vastuunsa yhteiskunnassa. Siksi liiketoimintamme perustuu vastuulliseen ja eettisesti kestävään tapaan toimia.

Noudatamme toiminnassamme Suomen lakia ja meillä on Aluehallintoviraston lupa myöntää kuluttajaluottoja. Pyrimme ennaltaehkäisemään ylivelkaantumista sekä tuemme parempaa valvontaa kuluttajaluottomarkkinoilla.

Emme ota turhia riskejä, vaan harjoitamme liiketoimintaa luotettavasti ja harkitusti, pitkän tähtäimen otteella. Olemme avoimia asiakkaillemme ja pyrimme mahdollisimman suureen läpinäkyvyyteen.

Olemme matalan hierarkian yritys. Se tarkoittaa, että meillä työntekijöitä kohdellaan tasa-arvoisesti ja kunnioittaen.

Mies ja koira

Näin meistä tuli me

Kaikki alkoi vuonna 2007. Euroloanin alkujuuret ovat siis ajalta, jolloin pukeuduttiin matalavyötäröisiin farkkuihin ja legginseihin, Yhdysvaltojen presidentti oli George W. Bush ja Suomessa järjestettiin Euroviisut.

Aluksi firmaan kuului pari kaveria, koira ja ja pakettiauto. Tekemisen meininki oli suoraan kuin start up -oppaasta: kaikki tekivät vähän kaikkea ja jääkaappi oli täynnä limsaa.


Vuosi vuodelta Euroloan on kuitenkin kasvanut ja laajentunut, ja lähtöpisteestä on kuljettu pitkälle.


Jääkaapissa on edelleen limsaa, mutta nyt meillä työskentelee noin 80 oman alansa ammattilaista neljässä eri maassa. Tätä nykyä olemme perinteistä pankkitoimintaa haastava fintech-yritys. Meillä on toimisto Luxemburgissa, Helsingissä, Varsovassa ja Tukholmassa, ja porukassamme on edustajia yli kahdestakymmenestä eri kansallisuudesta.

Hyväntekeväisyys – näin me teemme osamme

Moni yritys tekee hyväntekeväisyyttä. Myös me teemme osamme. Olemme lahjoittaneet rahaa mm. Itämeren suojeluun ja kestävään tulevaisuuteen.

Mitä tarkoittaa fintech?

Euroloan on fintech-yritys. Fintech eli financial technology tarkoittaa rahoitusalan ja teknologian yhdistämistä. Fintech-yrityksissä, kuten Euroloanilla, kehitetään jatkuvasti uusia ratkaisuja palvella asiakkaita mahdollisimman turvallisesti, nopeasti ja tehokkaasti. Tavoitteenamme on luoda uusia teknisiä innovaatioita rahankäyttöön.

Yhteystiedot

Täältä löydät asiakaspalvelun yhteystiedot sekä tiedot, miten tavoittaa eri toimipisteemme. Asiakaspalvelumme on auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä.