Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play
Nainen maksamassa ostoksia maksupäätteellä
 MashPay

Maksupäätelasku. Nyt.

Riskitön, kuluton ja nopea tilitys

Maksupäätelaskulla myyt enemmän

Jos sinulla on myymälässäsi Verifonen maksupääte, voit nyt tilata Mash-maksupäätelaskun käyttöösi. Se on kauppiaalle vaivaton tapa lisätä myyntiä ja asiakkaalle helppo tapa maksaa.


TUTKIMUSTEN MUKAAN LASKUVAIHTOEHDON TARJOAMINEN VOI KASVATTAA KESKIOSTOSTA JOPA 50 %.


Mash mullistaa maksamisen. Asiakas voi valita maksupäätteestä maksutavaksi Mashin. Hän syöttää henkilötunnuksensa, ja me hoidamme loput. Asiakas saa lisää maksuaikaa, laskun kotiin ja mahdollisuuden vaihtaa sen osamaksuksi. Sinä saat tilityksen 2 pankkipäivässä.


Toimi näin:

  • Jos sinulla on Verifonen maksupääte: Saat Mash-maksupäätelaskun käyttöösi mahdollisimman pian. Mikäli maksupäätteen malli tukee Mash-maksutapaa, Mash päivitetään siihen automaattisesti. Kun maksutapa on päivitetty, saat lisätietoja antamaasi sähköpostiin. Lisäksi saat postitse kattavan ohjepaketin ja markkinointimateriaalia.

    Mikäli maksupäätteesi ei tue Mash-maksutapaa, lähetämme siitä tiedon sähköpostitse. Samalla saat ohjeet, miten pystyt Verifonen kautta päivittämään maksupäätteen tai vaihtoehtoisesti ottamaan toisen rinnakkaispäätteen tukemaan maksutapaa.

  • Jos sinulla on jokin muu maksupääte: Lähetä sähköpostia osoitteeseen tilaukset@verifone.fi ja pyydä tarjous maksupäätteestä, joka tukee Mash-maksutapaa. Kun olet saanut käyttöösi maksupäätteen, joka tukee Mashia, täytä alla oleva lomake. Päivitämme sen jälkeen Mashin automaattisesti maksupäätteeseesi ja lähetämme sinulle kattavat ohjeet sekä markkinointimateriaalia.

Lisätietoja: Kauppiastuki, puh. 02 8450 5000 (24 h/vrk, pvm/ppm).


Huom! Täytäthän lomakkeen pöytäkoneella tai läppärillä, sillä mobiililaitteilla (matkapuhelin, tabletti) täytetty lomake ei välttämättä tallennu oikein.

Euroloan Consumer Finance on yksi nopeimmin kasvavista rahoitusalan yrityksistä Suomessa. Yritys on perustettu 2007 ja pääkonttorimme sekä tuotekehityksemme sijaitsevat Helsingissä.

Mash-maksupäätelasku

Katso helpot ohjeet, miten käyttää Mashia maksupäätteessä.

MASH – HELPPO JA NOPEA TAPA MAKSAA

  • Kehitetty yhteistyössä kauppiaiden kanssa.
  • Kauppiaalle ilmainen ja riskitön.
  • Me kannamme rahoitusriskin.
  • Nopea tilitys: vain 2 pankkipäivää.
  • Asiakas saa 14 päivää lisää maksuaikaa.
  • Laskun voi helposti muuttaa osamaksuksi.

NÄIN MAKSUPÄÄTELASKU TOIMII

1
Asiakas tai kauppias valitsee maksupäätteestä laskuvaihtoehdon.
2
Asiakas syöttää maksupäätteeseen henkilötunnuksensa. Luottopäätös tulee heti.
3
Kauppias tarkistaa asiakkaan henkilötunnuksen ja asiakas allekirjoittaa kauppiaan kuittikopion.

Tilitämme kauppasumman kauppiaalle kahden pankkipäivän sisällä. Asiakkaalle lähtee heti lasku hänen viralliseen kotiosoitteeseensa. Hän voi laskun saatuaan muuttaa sen helposti osamaksuksi.