Luotto | Euroloan
Tee nosto

Luottolaskuri

Keneen samaistut eniten? Säädä laskuri oman elämäntilanteesi mukaan, niin näet yhdellä silmäyksellä minkälaisen luoton voit saada. Luvut ovat suuntaa-antavia ja henkilökohtaisen luottotarjouksen saat avattuasi luottotilin.
26-vuotias
Sinkku
Ei lapsia
31-vuotias
Avoliitossa
Ei lapsia
42-vuotias
Naimisissa
2 lasta
65-vuotias
Naimisissa
Eläkkeellä
500

NOSTETTAVA SUMMA

 

KUUKAUSITULOT

ASUMISMUOTO

Maksuaika 18,1 kk

4,9 %

Luoton todellinen vuosikorko

159

Kiinteä lyhennyserä kuukaudessa

Luottokorttiin rinnastettava luottotili

Mikä on luottotili?

Kätevä luottotili on kuin sähköinen luottokortti, jolla voit nostaa vaivattomasti luottoa käyttöösi. Voit maksutta avata itsellesi luottotilin ja tutustua palveluun omassa rauhassa. Laskutus käynnistyy vasta kun olet ottanut luoton käyttöösi. Voit myös pitää luottotiliä vararahastona ja käyttää saamaasi luottoa vasta tarpeen tullessa - juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.

 

Luottotiliä voivat hakea kaikki 18-70–vuotiaat henkilöt, jotka täyttävät luotonantokriteerimme. Luoton hinta on yksilöllinen ja määräytyy maksuvarasi mukaan. Henkilökohtaisen hinnaston näet kirjautuessasi palveluun. Luottotili on joustava tapa hallita raha-asioitasi omalta luottotililtäsi.

Näin haet luottoa

1
Tunnistaudu
2
Syötä tiedot
3
Maksuton luottopäätös hetkessä
4
Nosta tarvitsemasi summa

Miksi hakea luottoa?

Joustava luottotili tarjoaa erinomaisen ratkaisun elämän pienien ja suurien hetkien rahoitukseen. Voit rahoittaa yllättävät hankinnat tai käyttää tiliä vararahastona juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.


Koko luottoa ei tarvitse nostaa kerralla, vaan voit nostaa rahaa sitä mukaa, kun sitä tarvitset. Samaan tapaan kuin käyttäisit luottokorttia. Luotettavana kotimaisena toimijana tarjoamme sinulle yksilöllisen luottorajan. Luotonhaku on turvallista ja verkkopalvelumme kätevä käyttää.

Miksi hakea luottoa?

Asiakkaana voit:

1
Nostaa rahaa ympäri vuorokauden
2
Nostaa rahaa tekstiviestillä
3
Maksaa laskujasi suoraan luotolla
4
Toteuttaa suunnitelmasi, kun sinulle parhaiten sopii
5
Saada uusia henkilökohtaisia etuja

Laskujen maksu luotolla

Kätevä tapa hoitaa laskut samasta palvelusta. Meillä voit maksaa laskusi luotolla. Syötä laskun tiedot, hyväksy maksu ja maksutapahtuma tallentuu automaattisesti tilitapahtumiin. 

Nostot tekstiviestillä

Asiakkaanamme voit nostaa rahaa luottotililtäsi helposti myös ilman nettiyhteyttä. Rekisteröitymällä palveluumme voit tehdä nostot kotimaassa vaivattomasti kännykällä.

Asiakaspalvelu

Puh. 010 2171 011 (ark. 8-18)

Operaattorin hinta:
0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Asiakaspalvelu: