Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play
Euroloan Pikalaina

Hae nyt pikalainaa 

Valitse pankkisi ja kirjaudu, saat luottopäätöksen parissa minuutissa!


Kun haet Euroloan Express -pikaluottoa, pääset tavallista lyhyempään ja nopeampaan luottohakemukseen ja saat luottopäätöksen heti. Halutessasi voit myöhemmin hakea suurempaa luottorajaa.


Lainaa 100 € - 500 €

SUMMA ERÄT €/KK YHTEENSÄ
100 € 3 47 € 139 €
200 € 3 85 € 255 €
300 € 3 124 € 371 €
400 € 4 124 € 495 €
500 € 4 153 € 611 €

Luoton todellinen vuosikorko on maksimissaan 50 %, nimelliskorko 4,75 %. Lainan takaisinmaksuaika on minimissään 3 kk ja maksimissaan 4 kk, lainasummasta riippuen. Mahdolliset valitsemasi lisäpalvelut vaikuttavat lainan kokonaishintaan.

1.
Täytä hakemus
2.
Saat lainapäätöksen heti
3.
Rahat ovat heti käytettävissäsi

3 syytä valita Express

1
Voit hakea luottoa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.
2
Saat lainapäätöksen heti.
3
Avausmaksu 0 €, maksat vain käyttämästäsi luotosta.
Mies käyttää älypuhelinta

Pikaluotto heti tilille

Valitse fiksusti, ota perinteisen pikaluoton sijaan Euroloan Express! Luotettava nettihakemus on nopea ja helppo täyttää, saat luottopäätöksen heti ja voit nostaa lainan heti tilille.

Lainapalvelumme on auki ympäri vuorokauden. Jos erilaiset "pikalainaa 24 h vuorokaudessa" -palvelut ovat sinulle tuttuja, niin Express-luotto on yhtä helppokäyttöinen ja jopa parempi vaihtoehto.

Voit hakea meiltä lainaa 100–500 €. Myönnämme luottoa yli 20-vuotiaille Suomen kansalaisille.

Laki pikalainan ottamisesta yöllä

Suomen laki määrittelee, miten pikalainoja saa myöntää. Vuoden 2009 lokakuussa kiellettiin pikavippien myöntäminen yöllä. Luottopäätöksen voi kyllä saada vaikka keskellä yötä, mutta jos päätös tulee kello 23 jälkeen, lainarahat voi saada omalle tililleen aikaisintaan kello 7 aamulla.


Voit hakea meiltä Express-luottoa 24 tuntia vuorokaudessa. Voit myös tehdä ensimmäisen nostosi saman tien. Se, miten nopeasti saat luoton käyttöösi, riippuu kuitenkin siitä, mihin aikaan vuorokaudesta luottopäätös ja ensimmäinen nosto tapahtuvat.


Seuraavat nostot voit tehdä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa – vaikka keskellä yötä – ja saada rahat heti tilillesi.

Tee nosto helposti tekstiviestillä

Nosta rahaa tekstiviestillä

Kun sinulla on meillä luottotili, voit nostaa luottoa ympäri vuorokauden – myös ilman internetyhteyttä. Tekstiviestinosto on käytännöllinen tapa tehdä nosto missä päin Suomea tahansa.

Nostettava summa tulee omalle pankkitilillesi Hetinostona. Rahat siirtyvät oman pankkisi siirtoaikataulun mukaisesti.

Eikö kuulostakin kätevältä? Sitä se onkin!

Lue tarkemmat ohjeet, miten voit nostaa luoton tekstiviestillä tilillesi.

Mikä Euroloan Express?

Euroloan Express on parempi kuin perinteinen pikaluotto. Lainan hakeminen on ilmaista, korko on edullinen, emmekä peri kiinteää kuukausimaksua. Maksat vain siitä lainasta, joka sinulla on käytössäsi.


Kun otat meiltä lainaa, sen todellinen vuosikorko on 50 €. Monella pikalainaa tarjoavalla kilpailijalla se on paljon enemmän. Lisäksi Euroloanin luotot ovat kokonaan vakuudettomia.


Euroloan on luotettava kumppani rahoitusasioissa. Meillä on Aluehallintoviraston virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja ja noudatamme toiminnassamme Suomen lakia ja kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä.


Lisäksi kaikki palvelumme toimivat suojatussa verkko- ja mobiiliympäristössä.

ASIAKASPALVELU 24 h/vrk
010 2171 011
(0,08 €/puh + 0,17 €/min)