Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play
Nainen istuu lattialla

Katso ostoksesi ja tulevat eräpäivät

Valitse pankkisi ja kirjaudu my.euroloaniin, niin näet ostoksesi

Euroloan Consumer Finance Oyj:lla on Aluehallintoviraston virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja. Noudatamme toiminnassamme Suomen lakia ja kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä. Kaikki palvelumme toimivat suojatussa verkko- ja mobiiliympäristössä.

EUROLOANIN LASKU JA OSAMAKSU
Se kotimainen vaihtoehto.

EUROLOAN LASKU

 • Saat ostamasi tuotteet ennen maksamista sekä 14 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Maksat ainoastaan laskutuslisän.
 • Voit helposti muuttaa laskun osamaksuksi.

EUROLOAN OSAMAKSU

 • Saat ostamasi tuotteet ennen maksamista.
 • Voit valita sinulle parhaimman maksuajan.
 • Voit milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja.
ASIAKASPALVELU 24 h/vrk
010 2171 011
(0,08 €/puh + 0,17 €/min)

Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 302,79 €. (sis. koron 6 % ja avausmaksun).

My.euroloanissa näet kätevästi kaikki ostoksesi

Euroloanin my.euroloan-palvelussa näet kaikki laskulla ja osamaksulla tekemäsi ostokset. Voit seurata laskutusta ja tulevia eräpäiviä sekä siirtyä kätevästi maksamaan ostoksia. Pystyt myös halutessasi hakemaan käyttöösi suurempaa rahoitussummaa tulevia ostoksia varten.


Kirjautuminen my.euroloan-tilille on aina täysin ilmaista eikä tilissä ole kuukausi- tai vuosimaksuja.


My.euroloanissa voit lisäksi avata edullisen ja joustavan Euroloanin luottotilin. Luottotilin hakeminen on ilmaista ja luottoa voi käyttää juuri silloin kun itse haluaa. Luottotili on turvallinen, sen käyttö tietosuojattua, ja sinulle ei koidu siitä mitään kuluja ennen kuin otat luottoa käyttöösi. Silloinkin maksat ainoastaan käyttöösi siirtämästä luotosta sekä tilinhoitomaksua luottokuukausilta. Euroloanin luotot ovat edullisia ja luotettavia, ja niissä on hyvät ehdot.


Katso nyt ostoksesi ja ota my.euroloan-tilisi käyttöön! Ensimmäinen kirjautuminen palveluun tehdään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sen jälkeen voit luoda omat tunnukset käyttöösi.

Lasku ja osamaksu edulliset maksutavat

Voit maksaa Euroloanin laskulla ja osamaksulla sadoissa eri nettikaupoissa ja myymälöissä. Maksutavat ovat sinulle edulliset ja saat aina ostamasi tuotteet ennen maksamista. Lähetämme maksutiedot sinulle kirjeenä, ja saat ne myös sähköpostiin. Voit lisäksi tarkastella kaikkia ostoksiasi my.euroloan-palvelussa.


Näin maksat Euroloanilla verkkokaupassa:

 1. Valitse kassalla maksutavaksi Euroloan Lasku tai Osamaksu.
 2. Jos haluat osamaksun, valitse itsellesi sopiva maksuaika.
 3. Syötä henkilötunnuksesi ja osoitteesi ja hyväksy ehdot.

Näin maksupäätelasku myymälässä toimii:

 1. Valitse maksupäätteellä maksutavaksi Euroloan Lasku.
 2. Syötä henkilötunnus.
 3. Näytä henkilöllisyystodistus ja allekirjoita kuitti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä


HALUAN PALAUTTAA OSTOKSENI, MITEN TOIMIN?

Ota aina ensin yhteys kauppiaaseen. Kauppias tekee palautusilmoituksen Euroloanille. Sinulla on oikeus palauttaa verkkokaupassa ostamasi tuote kauppiaalle 14 vrk:n kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kauppiaalla on lain mukaan oikeus periä palautuksesta kuluja.


Koko ostoksen palauttaminen

Jos haluat palauttaa koko ostoksesi, ota yhteys kauppiaaseen. Kauppiaasi tekee Euroloanille palautusilmoituksen, jonka jälkeen tilaus perutaan. Palautusaika on verkkokaupassa 14 vuorokautta. Tämän aikana karttuneet kulut mitätöidään.


Osittainen ostoksen palauttaminen

Ota yhteys kauppiaaseen. Kauppias tekee Euroloanille peruutusilmoituksen, jonka jälkeen maksat uuden loppusumman tai kuukausilyhennyksen alkuperäisen laskun viitetiedoilla. Laskun eräpäivä tai muut viitetiedot pysyvät ennallaan. Osamaksussa kuukausilyhennys säilyy ennallaan mutta maksuaika lyhenee.


VOINKO MUUTTAA LASKUN OSAMAKSUKSI?

Voit muuttaa laskun osamaksuksi maksamalla laskulla olevan ehdotetun kuukausilyhennyksen. Viimeinen mahdollinen päivä muuttaa lasku osamaksuksi on laskun eräpäivä.


OSTOSTEN LASKUTUS

Voit ostaessasi valita, haluatko laskun paperisena tai sähköpostitse.


KUKA VOI MAKSAA EUROLOANILLA JA MITÄ OSTOKSIA SILLÄ VOI TEHDÄ?

Kaikki Suomessa asuvat 20–70-vuotiaat, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, voivat maksaa Euroloanin maksutavoilla. Lasku ja osamaksu ovat mahdollisia 10–3 000 euron ostoksille. Maksutavat ovat tarjolla sadoissa eri myyntipisteissä Suomessa.

Euroloanin suomalainen rahoituspalvelu

Euroloan on turvallinen valinta

Euroloanilla maksaminen on turvallista ja järkevää. Kaikki palvelumme toimivat suojatussa verkkoympäristössä. Maksutietojen täyttäminen on helppoa ja nopeaa.


Euroloan Consumer Finance Oyj on luotettava kumppani rahoitusasioissa. Meillä on Aluehallintaviraston virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja ja noudatamme toiminnassamme Suomen lakia.


Laskun ja osamaksun lisäksi tarjoamme kuluttaja-asiakkaille edullista kulutusluottoa ja lainaa. Jos olet kiinnostunut eri lainojen hinnoittelusta, lainalaskuri auttaa vertailemaan hintoja.

Kauppiaita


Jimms PC store