Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play
Euroloan Kulutusluotto

Tarvitsetko kulutusluottoa?

Täytä nopea hakemus, saat luottopäätöksen heti.

1. Valitse haluamasi summa
Kokonaiskustannus
Kuukausierä
/ kk
Todellinen vuosikorko tyypilliselle 1 500 €:n luotolle on 14,9 %, nimelliskorko 8 %. Lyhennyserien määrä on lainasummasta riippuen 3–36 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko on aina 4,9 %–50,5 %. Arvot ovat viitteellisiä. Luottosi korko ja muut ehdot tarkennetaan henkilökohtaisessa luottopäätöksessä. Mahdolliset valitsemasi lisäpalvelut vaikuttavat lainan kokonaishintaan.  Yleinen hinnasto
EUROLOANIN KULUTUSLUOTTO
Nopea hakemus,
luottopäätös heti
1.
Täytä hakemus
2.
Saat lainapäätöksen heti
3.
Rahat ovat heti käytettävissäsi
Euroloan kulutusluotto

Kulutusluotto harkittuihin hankintoihin

Meillä suomalaisilla on usein tapana ajatella, että mitä sitä itseensä tuhlaamaan. Elämä on kuitenkin helpompaa – ja enemmän elämisen arvoista – kun tekee harkittuja hankintoja.

Järkevät ostokset, kuten laadukas pienelektroniikka tai aikaa kestävät merkkivaatteet, tuovat laatua omaan arkeen.

Myös kotiteatteri, hyvä polkupyörä, arvonsa säilyttävä äänentoistojärjestelmä tai arjesta irtauttava lomamatka ovat hyviä esimerkkejä fiksuista, tarkkaan mietityistä kulutuskohteista.

Nopea luottopäätös

Kulutusluotto ja nopea luottopäätös

Joskus eteen tulee kiireellinen menoerä tai vastustamaton tarjous. Koska harvoilla on aikaa odottaa luottopäätöksiä viikkotolkulla, tarjoamme nopean ja kätevän tavan rahoittaa harkitut hankinnat.

Euroloanin kulutusluotto on nopeampi ja vaivattomampi vaihtoehto kuin perinteisen pankin laina. Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja luottopäätöksen saat heti.

Älä turhaan aloita paperisotaa pankkien kanssa, vaan ota kohtuullisen koron kulutusluotto Euroloanilta.

Kulutusluoton käyttökohteet

Kulutusluottojen käyttökohteita on yhtä monta kuin luoton ottajaakin. Joku saattaa tehdä pientä kodin kunnostusta, ja joku toinen ottaa kulutusluoton kalliin autohuollon hoitamiseksi


Monet Euroloanin asiakkaat ovat kertoneet ottavansa kulutusluottoa äkkinäiseen rahantarpeeseen. Sellainen saattaa olla mm. pesukoneen hajoaminen, renkaan puheaminen tai sohvan rikkoontuminen. Euroloanilta löytyy myös asiakkaita, jotka ovat ottaneet kulutusluottoa itsensä hemmotteluun: viikonlopun kaupunkilomaan, välimeren risteilyyn tai esimerkiksi seitsemän ruokalajin Michelin-illalliseen.


Tarvitsetpa luottoa mistä syystä tahansa, voit hakea edullista ja luotettavaa kulutusluottoa Euroloanilta. Aloita täyttämällä nopea hakemus, niin saat luottopäätöksen viidessä minuutissa!

Asiakaspalvelu

Puh. 010 2171 011 (ma–su 24 h/vrk)

Operaattorin hinta:
0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Sähköposti:

Kulutusluoton hinta

Lainasta on turha maksaa liikaa. Euroloanin kulutusluotto on edullinen vaihtoehto.

Euroloanin kulutusluoton hinta
Todellinen vuosikorko keskimäärin: 14,90 % *
Avausmaksu: 0 €
Kiinteä kuukausimaksu: 0 €

Maksat ainoastaan nostamastasi lainasta sekä tilinhoitomaksua lainakuukausilta.

Tutustu halutessasi yleiseen hinnastoon.


*Todellinen vuosikorko tyypilliselle 1 500 €:n luotolle on 14,9 %, nimelliskorko 8 %. Lyhennyserien määrä on lainasummasta riippuen 3–36 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko on aina 4,9 %–50,5 %. Arvot ovat viitteellisiä. Luottosi korko ja muut ehdot tarkennetaan henkilökohtaisessa luottopäätöksessä. Mahdolliset valitsemasi lisäpalvelut vaikuttavat lainan kokonaishintaan. Yleinen hinnasto

CHAT