Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play
Mies aamupalapöydässä koiran kanssa

Tasapainoita talouttasi

1. Valitse haluamasi summa
Kuukausierä / kk
Kokonaiskustannus
Esimerkki lainakustannuksista tyypilliselle 1 500 €:n luotolle: vuosikorko 14,9 %, nimelliskorko 8 %. Lainan takaisinmaksuaika on minimissään 3 kk ja maksimissaan 36 kk, lainasummasta riippuen. Todellinen vuosikorko on minimissään 4,9 % ja maksimissaan 50 %. Arvot ovat viitteellisiä. Luoton korko ja muut ehdot tarkennetaan henkilökohtaisessa luottopäätöksessä. Mahdolliset valitsemasi lisäpalvelut vaikuttavat lainan kokonaishintaan. Yleinen hinnasto
1.
Täytä hakemus
2.
Saat lainapäätöksen heti
3.
Rahat ovat heti käytettävissäsi

JOUSTOLUOTTO ON VAKUUDETON LAINA

Euroloanin joustoluotto on vakuudeton laina. Et tarvitse sen hakemiseen tai myönteisen luottopäätöksen saamiseen vakuuksia tai takaajia.

Tämä tarkoittaa sitä, että et joudu sitouttamaan ystäviäsi tai perhettäsi omaan, henkilökohtaiseen joustoluottoosi.


Joustoluotto – arjen helpottaja

Euroloanin joustoluotolla teet arjestasi helpompaa ja tasapainotat yllättäviä menoja. Voit hakea joustoluottoa jopa 10 000 euroa. Luotto on heti käytettävissäsi ja voit nostaa sen verran kuin tarvitset – helposti ja joustavasti.

Joustoluotto sopii niin pieniin kuin isoihin menoihin. Hakeminen on helppoa: täytät hakemuksen muutamassa minuutissa ja saat luottopäätöksen heti.

Euroloanin joustoluotto on helpompi ja vaivattomampi vaihtoehto kuin perinteisen pankin laina. Älä turhaan aloita paperisotaa pankkien kanssa tai vaivaa ystävä- ja perhesuhteitasi takausasioilla, vaan ota vakuudeton joustoluotto Euroloanilta.

Tasapainota nyt omaa talouttasi edullisesti ja tehokkaasti kohtuullisen koron joustoluotolla.

Nainen hymyilee sohvalla

NÄIN JOUSTOLUOTTO TOIMII

Euroloanin joustoluotto on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Voit hakea joustoluottoa jopa 10 000 € ja käyttää sinulle myönnettyä luottoa kuin luottokorttia: nosta luottoa silloin sen verran kuin tarvitset, ja maksa laina takaisin kuukausierissä tai koko summan kerralla.

Mihin tarkoitukseen joustoluotto sopii

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava vaihtoehto. Luotto on jatkuvakäyttöinen ja luottopäätös toistaiseksi voimassa oleva. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nostaa luottoa käyttöösi juuri sen verran kuin tarvitset juuri silloin kun sitä tarvitset. Yleisimmät joustoluottosummat ovat 2 000–3 000 euroa.

Arjen menot eivät ole aina ennustettavissa. Taloutta voi hyvin tasapainottaa luotolla, kun yllättävä kuluerä iskee ja käyttövarat ovat juuri sillä hetkellä tiukilla. Euroloanin joustoluotossa on edullinen korko ja hyvät ehdot, joten se on fiksu vaihtoehto tarkkaankin talouteen.

Joustoluoton etu on se, että maksat ainoastaan nostamastasi luotosta. Hakemus on maksuton, samoin luottopäätös. Maksat vasta käyttöösi ottamasta luotosta. Omien lainatietojen tarkastelu on aina ilmaista, emmekä veloita vuosimaksuja tai kiinteitä kuukausimaksuja.

Täytä siis hakemus ja hanki luottopäätös vaikka jo varalta etukäteen, ja ota laina käyttöösi silloin kun sitä tarvitset. Et maksa valmiiksi haetusta vararahastosta mitään ennen ensimmäistä nostoa.

KUKA VOI HAKEA JOUSTOLUOTTOA?

Jotta voit hakea Euroloanin joustoluottoa, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa.


Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää, ja tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Euroloanin joustoluotto on turvallinen valinta

Euroloanin luotoissa ja lainoissa on aina edullinen korkotaso ja kohtuullisen tilinhoitohinnat. Joustoluoton todellinen vuosikorko 1 500 €:n luotolle on keskimäärin 14,9 %* – kun monilla kilpailevilla yrityksillä korko saattaa kivuta satoihin prosentteihin.

Euroloanilla on Aluehallintoviraston virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja. Noudatamme toiminnassamme Suomen lakia ja kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä.


*Todellinen vuosikorko tyypilliselle 1 500 €:n luotolle on 14,9 %, nimelliskorko 8 %. Lyhennyserien määrä on lainasummasta riippuen 3–36 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko on aina 4,9 %–50 %. Arvot ovat viitteellisiä. Luottosi korko ja muut ehdot tarkennetaan henkilökohtaisessa luottopäätöksessä. Mahdolliset valitsemasi lisäpalvelut vaikuttavat lainan kokonaishintaan. Yleinen hinnasto

Laskujen maksu luotolla

Kätevä tapa hoitaa laskut samasta palvelusta. Meillä voit maksaa laskusi luotolla. Syötä laskun tiedot, hyväksy maksu ja maksutapahtuma tallentuu automaattisesti tilitapahtumiin. 

Nostot tekstiviestillä

Asiakkaanamme voit nostaa rahaa luottotililtäsi helposti myös ilman nettiyhteyttä. Rekisteröitymällä palveluumme voit tehdä nostot kotimaassa vaivattomasti kännykällä.

ASIAKASPALVELU 24 h/vrk
010 2171 011
(0,08 €/puh + 0,17 €/min)