Euroloan Express -pikaluotto - pikavippiä parempi | Euroloan

EUROLOAN 

EXPRESS

Luottopäätös jopa 3 minuutissa

Hae jopa 500€ pikaluottoa

1
Tunnistaudu ja anna tietosi
2
Valitse Express
3
Saat luottopäätöksen hetkessä
4
Nosta haluamasi summa

Tervetuloa asiakkaaksi

Aloita tunnistautumalla ja täyttämällä luottohakemus.


Valitse pankkisi:3 syytä valita Express

1
Helppo hakea, luottopäätös jopa 3 minuutissa
2
Tee nosto mihin aikaan vuorokaudesta tahansa
3
Selkeä takaisinmaksu, kilpailijoita edullisempi korko

Euroloan Expressin edut

1
Nopea hakea: ohitat laajemman luottokartoituksen
2
Voit tehdä noston tekstiviestillä ja saada luoton heti tilillesi
3
Voit nostaa vain sen verran kuin tarvitset – koko myönnettyä luottoa ei ole pakko käyttää
4
Suorittamasi lyhennykset vapauttavat lisää luottoa käyttöösi
5
Takaisinmaksu on selkeää ja kuukausittainen lyhennyserä kiinteä

Euroloan Express – edullinen pikaluotto nopeisiin tilanteisiin

Euroloan Express on vakuudeton luotto akuuttiin rahantarpeeseen. Voit saada luottopäätöksen alle 3 minuutissa, sillä sinun ei tarvitse täyttää tietojasi tarkempaan luottokartoitukseen.


Voit hakea Express-luottoa aina 500 euroon asti 4,99 %:n korolla todellisen vuosikoron ollessa 50,5 %. Tiesithän, että pikavippien korkoja kannattaa vertailla? Koron mukaan määräytyy, miten paljon loppujen lopuksi maksat luottoa takaisin.


Kun esimerkiksi Expressin todellinen vuosikorko on 50,5 %, niin kilpailevalla yrityksellä se saattaa olla jopa yli 200 %. Käytännössä 200 %:n vuosikorko tarkoittaa sitä, että jos lainaat 100 euroa, maksat takaisin yhteensä 200 euroa. Meillä ei ole näin suuria korkoja, joten Euroloanilla maksat luotostasi huomattavasti vähemmän.


Mobile

Ilmainen hakea, luottopäätös alle 3 minuutissa

Express-pikalainan sähköinen hakulomake on nopea täyttää: ohitat laajemman luottokartoituksen, joten sinun ei tarvitse täyttää koko luottohakemusta kaikkine kysymyksineen. Saat luottopäätöksen heti, ja voit nostaa tarvitsemasi summan saman tien. Lainanhaku onnistuu jopa alle 3 minuutissa.


Luoton hakeminen ja tilin avaaminen ei maksa sinulle mitään. Voit luoda rauhassa tunnukset ja tutustua ilmaiseksi tuotteeseen ennen ensimmäistä nostoa.


Pikavippiä edullisempi ja joustavampi vaihtoehto

Euroloanin pikalaina on edullisempi ja joustavampi perinteisiin pikavippeihin verrattuna. Luottosi todellinen vuosikorko on 50,5 %, kun pikavippiyrityksellä se voi olla jopa 200 %.


Lisäksi Express toimii kuin pienen luottorajan luottotili: sinun ei tarvitse nostaa koko sinulle myönnettyä summaa kerralla, vaan voit nostaa sen verran kuin tarvitset silloin kun haluat. Tehdyt lainanlyhennykset taas lisäävät käytettävissäsi olevan luoton määrää.


Matka

Selkeä takaisinmaksu, ei aloituskuluja

Luottosi kuukausittainen lyhennyserä on kiinteä eli sama joka kuukausi. Lyhennyksen suuruus määräytyy henkilökohtaisen luottorajasi perusteella. Toki voit halutessasi maksaa myös isomman erän tai koko luoton kerralla takaisin, luonnollisestikin ilman lisäkuluja.


Express-luotto toimii siis tavallaan samoin kuin luottokortti: maksat joka kuukausi vähintään minimilyhennyksen, eivätkä maksuaika tai nostetun luoton suuruus vaikuta lyhennyksen kokoon.


Maksat kuukausittaista lyhennyserää vain silloin, kun sinulla on lainaa käytössäsi. Express-luottotilistä ei siis tule kuluja, jollet ole tehnyt nostoa ja sinulla ei ole luottoa käytössäsi. Lisäksi luottotilin avaaminen on ilmaista, ja ennen ensimmäistä nostoa voit vaihtaa kuukausilyhennyksen eräpäivän maksutta.
 

Hanki Euroloan Luottotili, saat paremmat lainaehdot

Kun olet liittynyt Express-asiakkaaksi, sinulla on milloin vain mahdollisuus hakea käyttöösi korkeampaa luottorajaa paremmilla luottoehdoilla. Riittää, että käyt täydentämässä lainahakemustietojasi ja haet sinun tarpeisiisi räätälöityä Euroloan Luottotiliä.

Laskujen maksu luotolla

Kätevä tapa hoitaa laskut samasta palvelusta. Meillä voit maksaa laskusi luotolla. Syötä laskun tiedot, hyväksy maksu ja maksutapahtuma tallentuu automaattisesti tilitapahtumiin. 

Nostot tekstiviestillä

Asiakkaanamme voit nostaa rahaa luottotililtäsi helposti myös ilman nettiyhteyttä. Rekisteröitymällä palveluumme voit tehdä nostot kotimaassa vaivattomasti kännykällä.

Asiakaspalvelu

Puh. 010 2171 011 (ma–su 24 h/vrk)

Operaattorin hinta:
0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Sähköposti:

CHAT