Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play

Puuilolle pian käyttöön Euroloanin maksupäätelasku

09.11.2016 08:17
Puuilolle kayttoon Euroloanin maksupäätelasku


– Helppokäyttöisyys, nopeus, raportoinnin selkeys ja ratkaisun yhdenmukaisuus – siksi päädyimme Euroloaniin, tiivistää Puuilon tietohallintojohtaja Esa Haapa-aho.


– Halusimme yhteistyökumppanin, joka tarjoaa maksutapoja sekä verkkoon että myymälän kassalle. Ratkaisun piti olla mahdollisimman juoheva, nopea täyttää kassalla sekä uida olemassa oleviin raportointikanaviimme. Aiemmin meillä oli eri maksutaparatkaisut verkossa ja myymälässä. Jatkossa on vain yksi.


Puuilo on nyt ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön Euroloanin maksupäätelaskua. Kyseessä on siis Verifonen maksupäätteellä luotu lasku: asiakas näppäilee myymälässä maksupäätteeseen henkilötunnuksensa, ja automatisoidut prosessit laskevat silmänräpäyksessä, voiko asiakas rahoittaa ostoksensa Euroloanin laskulla. Sen jälkeen myyjä tarkistaa asiakkaan henkilöllisyyden, ja asia on sillä selvä.


Lasku kolahtaa asiakkaan postiluukuun parin päivän päästä. Hän voi vielä siinä vaiheessa muuttaa sen halutessaan osamaksuksi.


– Hakemuksen teko suoraan maksupäätteellä on nopea ja kätevä tapa, Haapa-aho kehuu.


– Luoton hakeminen ja asiointi kassalla nopeutuu, kun kassahenkilön ei enää tarvitse täyttää mitään lomakkeita, ainoastaan tarkistaa henkilökortti.


Haapa-aho pitää Euroloanin maksupäätelaskua enemmän kuin sopivana ratkaisuna Puuilolle.


– Sillä tehdyt maksut tulevat meille Verifonen raportointikanavaa myöten. Myös verkkokauppaintegraatio soveltuu meille mainiosti


Kaikki Puuilon brändillä, Euroloan kantaa rahoitusriskin

Euroloanin ja Puuilon yhteistyö on alkanut syksyllä 2016. Euroloanin lasku ja osamaksu tulevat marraskuussa Puuilon verkkokauppaan ja vuoden 2017 alkupuolella kaikkiin myymälöihin, kertoo Euroloanin avainasiakkuuspäällikkö Sirkku Jauhiainen. Euroloan kantaa rahoitusriskin, mutta kaikki tehdään Puuilon brändillä.


– Haluamme ottaa vastuun asiakkaalle päin, ja esimerkiksi laskua tullaan markkinoimaan PuuiloLasku-nimikkeellä, selventää Haapa-aho.


Järjestely on yksinkertainen: Euroloan toimitti Puuilon pyytämät logot ja tekstit, ja asia käytiin läpi myös verkkokauppatoimittajan ja maksunvälittäjän kanssa.


– Se ei ollut mitenkään iso asia. Teemme vastaavaa muillekin toimijoille – aika moni kauppias haluaa maksutavan nimenomaan omalla brändillä, toteaa Jauhiainen.


Uudelta monikanavaratkaisulta odotetaan erityisesti nopeutta ja myynnin suotuisaa kehittymistä, Haapa-aho kertoo. Myös Euroloanilla on odotuksia yhteistyön suhteen.


– Puuilo kehittää ja laajentaa liiketoimintaansa jakuvasti. He ovat uudistaneet järjestelmiään, panostaneet niihin niin, että kauppa palvelee aidosti asiakkaitaan. Uskon, että voimme yhdessä palvella asiakkaita vielä aiempaakin paremmin verkossa ja myymälässä, Sirkku Jauhiainen summaa.


Haluatko tietää enemmän Euroloanin maksutavoista? Lue lisää laskusta ja osamaksusta.


Tavarataloketju Puuilossa myydään myydään työkaluja, taloustavaroita, rakennustarvikkeita sekä muuta käyttötavaraa.


Verifone on johtava maksupäätteiden sekä verkkomaksamisen ja niihin liittyvien oheislaitteiden ja palveluiden toimittaja.

Jaa juttu