Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play

Lahjaideoita kesän juhliin

16.05.2017 06:11
Vältä kesän juhlastressi ja lahjojen kanssa tuskailu: kun mietit lahjan etukäteen, ostoksilla käynti sujuu sutjakammin. Katso nyt hyvät lahjaideat eri budjeteille!
Nuori mies rentoutuu sohvalla

Etenkin kesäaikaan eteen tulee monia juhlia ja illanistujaisia, jonne olisi hyvä viedä jotain. Rippijuhlat, häät, valmistujaiset, tuparit, mökkivierailu... Juhlan ja tuliaisten aiheita on lukuisia. Mutta mitä antaa lahjaksi hääparille, kummilapselle tai ylioppilaalle, kas siinä pulma!


Kun lahjaostoksia miettii hieman etukäteen, säästyy tuskailulta ja paniikkiratkaisuilta. Siksi kokosimme lyhyelle videolle hyvät ja hauskat lahjaideat niin pienemmälle kukkarolle kuin vähän isommallekin budjetille. Eikä haittaa, vaikka et tietäisi tismalleen lahjan saajan mieltymyksiä: esimerkiksi hotelliyö on monelle hääparille mieleen. Sellaisen voi ostaa kaveriporukalla, jolloin jokaiselta riittää hieman pienempi satsaus.


Oli kyseessä sitten lahja juhliin tai tuliaiset ystävän kesämökille, vilkaise ensin videon lahjavinkit ja lähde sitten kaupoille!
Euroloanilta voit hakea kohtuullisen koron kulutusluottoa ja lainaa. Olemme vastuullinen ja luotettava rahoituspalveluyritys ja pyrimme toiminnassamme ehkäisemään ylivelkaantumista. Jos olet jo Euroloanin asiakas, voit siirtyä tästä omalle luottotilillesi.

Jaa juttu