Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play

Kesäetu uusille asiakkaille: maksuvapaa kuukausi!

28.06.2017 13:09
Maksuvapaa kuukausi antaa mahdollisuuden nauttia kesästä. Kun lainan lyhennykset alkavat vasta syksyllä, raha-asioita ei tarvitse miettiä kesälomalla. Tee siis nyt tarpeelliset kesähankinnat tai hanki hieman joustovaraa lomabudjettiin.
Nuoret uimassa

Lomakausi on alkanut, ja jokaisella meistä on omat suunnitelmansa kesää varten. Toiset ottavat äkkilähdön etelään, toiset menevät mökille ja toiset lähtevät kauan odotetulle automatkalle. Oli suunnitelma mikä tahansa, irtiotto arjesta kuuluu olennaisesti lomaan.


Meidän mielestämme loma on lomailua ja rentoutumista varten. Kesällä on oikein ja kohtuullista viettää huolettomia vapaapäiviä – arki alkaa kuitenkin heti loman jälkeen. Siksi tarjoamme nyt uusille asiakkaillemme kesäetuna maksuvapaata kuukautta.


Maksuvapaa kuukausi mahdollistaa oikeasti sen, ettei raha-asioita tarvitse miettiä kesäloman aikana, olit sitten mökillä tai matkalla. Maksuvapaan kuukauden aikana kertynyt korko ja tilinhoitomaksu veloitetaan vasta ensimmäisen laskun yhteydessä, joten et joudu mitettimään takaisinmaksua vielä lomalaitumilla.


Vakuudeton laina on tietyissä tilanteissa fiksu valinta kesän menoihin. Kun oma talous on kunnossa ja lyhennyserä kohtuullinen, takaisinmaksu sujuu ongelmitta. Juuri sellaisella periaatteella myönnämme lainaa: Euroloanilla luotonmyöntöprosessi on tarkka ja luotettava, korko on edullinen ja lainan ehdot ovat hyvät. Automatisoidun ja turvallisen järjestelmämme ansiosta meidän ei tarvitse pyytää sinulta liitteitä tai palkkakuitteja. Saat lainapäätöksen heti nopean hakemuksen täytettyäsi ja voit aktivoida kesäedun heti käyttöösi.


Vastuullinen rahankäyttö ei sulje pois hankintojen tekemistä lainarahoitteisesti – eikä se myöskään estä nauttimasta kesästä. Irtiotto kesälomalla on täysin ansaittua!


Tutustu täällä maksuvapaaseen kuukauteen ja ota etu käyttöön!


Maksuvapaa kuukausi on Euroloanin kesätarjous tietyille asiakasryhmille. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme palvellaksemme paremmin myös jo lainaa nostaneita asiakkaita. Euroloanilla on Aluehallintoviraston virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja ja noudatamme toiminnassamme Suomen lakia.
Jaa juttu