Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play

Kesäarvonnan voittajat – 500 euron lahjakortti lähti Savonlinnaan

20.09.2017 06:38
Iloiset koirat rannalla

Ihana asiakkaamme!


Kesän kunniaksi järjestimme arvonnan, jossa asiakkaillamme oli mahdollisuus voittaa Finlaysonin tuotepaketteja. Pääpalkintona oli 500 euron arvoinen matkalahjakortti! Palkinnot on nyt arvottu ja olemme ilmoittaneet voittajille henkilökohtaisesti. Palkinnot on myös toimitettu perille  toivottavasti ne ovat ilahduttaneet.


Kiitos, että osallistuitte. Osallistujia oli lähes 6 000, ja voittajia löytyi ympäri Suomen Inarista Hankoon! 500 euron arvoinen pääpalkinto, matkalahjakortti, lähti Juha-Matille Savonlinnaan.


Finlaysonin tuotepaketeilla itseään pääsevät hemmottelemaan:

Anni Riihimäeltä, Anne Inarista, Erja Oulusta, Esa Helsingistä, Seija Kuusankoskelta, Jaana Saarijärveltä, Jani Rovaniemeltä, Jarmo Lapinjärveltä, Juha Kauhavalta, Matti Helsingistä, Jussi Porvoosta, Suvituuli Pyhäjärveltä, Kimmo Salosta, Mauri Turusta, Matti Oulusta, Marianne Ahvenanmaalta, Mervi Juankoskelta, Matti Hangosta, Michalet Helsingistä, Veijo Kauhajoelta, Pauli Vantaalta, Minna Haapajärveltä, Seppo Kuusankoskelta, Seppo Hollolasta, Stefan Vaasasta, Tapio Heinolasta, Tauno Asikkalasta, Timo Inarista ja Titta Oulusta.


Onnea kaikille voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille!


Pysy kärryillä eduista  tilaa uutiskirje

Kun tilaat Euroloanin uutiskirjeen, pysyt ajan tasalla eduista ja arvonnoista. Jos sinulle ei tällä hetkellä tule uutiskirjettä, kirjaudu my.euroloan-palveluun, mene omiin tietoihisi ja klikkaa siellä markkinointiviestit päälle. Saat meiltä uutiskirjeen noin kerran tai kahdesti kuussa.


Euroloanilta voit hakea kohtuullisen koron luottokorttia, kulutusluottoa ja lainaa. Olemme vastuullinen ja luotettava rahoituspalveluyritys ja pyrimme toiminnassamme ehkäisemään ylivelkaantumista. Jos olet jo Euroloanin asiakas, voit siirtyä tästä omalle luottotilillesi.
Jaa juttu