Euroloan-sovellus
Euroloan app store
Euroloan Google play

Maksa laskusi luotolla

Laskujen maksu luotolla on kätevä tapa tasapainottaa omaa taloutta 

Hoida nyt kätevästi kaikki laskusi yhdessä ja samassa paikassa: Euroloanin asiakkaana voit maksaa laskuja suoraan luottotililtäsi. Voit myös siirtää rahaa suoraan esimerkiksi puolisosi tilille.


Arjessa ei aina pysty varautumaan kaikkiin tilanteisiin. Yllättäviä menoja tulee eteen meillä kaikilla, ja joskus oma talous voi sellaisessa tilanteessa olla tiukalla. Silloin yksi tapa tasapainottaa taloutta on maksaa erääntyvä lasku suoraan luottotililtä.


Näin laskuja voi maksaa suoraan luottotililtä:

  1. Kirjaudu my.euroloan-palveluun. Jos sinulla ei ole vielä luottopäätöstä Euroloanilta, täytä täällä nopea lainahakemus.
  2. Klikkaa my.euroloanissa Maksa laskuja -painiketta. Syötä laskun tiedot. Paina Jatka-painiketta, niin näet laskun yhteenvedon. Voit siinä kohtaa vielä tarkistaa, että laskun kaikki tiedot ovat oikein.
  3. Hyväksy maksu. Lasku siirtyy pankkiin maksettavaksi.

Laskujen maksu suoraan luottotililtä on helppoa, turvallista ja kätevää. Palvelu on myös nopea: sinun ei tarvitse nostaa luottoa ensin omalle pankkitilillesi ja odottaa rahojen siirtymistä.


My.euroloanissa voit maksaa esimerkiksi vuokran tai vesi-, sähkö- ja huoltolaskun. Luottosi hinnoittelu on aina sama riippumatta siitä, nostatko sitä omalle tilillesi vai maksatko sillä laskuja.


Haluatko tietää lisää Euroloanin lainojen ja luottojen hinnoittelusta? Katso täältä yleinen hinnastomme.Laskujen maksaminen suoraan luottotililtä